2024-03-28

2 thoughts on “Трипер от комар

  1. Подобно на комарите природата произвежда какви ли не организми. Казват два милиона видове, без да знаем още колко. Случва се се даже и при хората гените да си правят шеги с джендъра. Някога турците са наричали тези с сбърканите гени евнуси и са ги пращали в харемите да помагат на жените, като най безобидните съшества.

    Сега съвсеем нормални дипломирани лекари ни разкриват „мощната“ вълна на науката, която според тях е открила, че пропагандата може да променя гените и да произвежда сбъркани с новото име джендъри. Фантастично откритие, което трябва да се изследва подобно на оплождането на комарите. Даже президента и първия министър са призовани от огромната национална опасност за преобразуване на гените у българина, чрез джендър идеологията. „Откритие“, което може да доведе до Нобелова награда.

    Метода е много прост. Вземаш мостра от гените и с силата на джендър идеологията произвеждаш новите джендъри. Нещо както хилядите преподаватели на марксизма „научно“ преработваха гените на хората с пропаганда и създаваха новия вид на комунистическите хора. Тази „наука“ пропадна, но защо да не намери нова почва. Кандидати колкото щеш.

  2. Хубаво, поучително, съвсем на място и навреме. Благодаря Хасан, имаме нужда от повече трезвеност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *