2024-03-29

4 thoughts on “Бог ≥ енергия ≥ светлина ≥ материя, или отново за хипотетичната природа на научните теории

  1. Вижте, г-н Божилов, вместо да се занимавате с това какъв бил авторът, който според вас задължително трябвало да е протестант, понеже може би смятате, че ако един вярващ човек си задава въпроси, той няма как да не изпадне в депресия и да стане след това от православен примерно протестант, коментайте самия текст и кажете какво конкретно в него толкова ви притеснява и възмущава.

  2. „През 1995 година се присъединих към Евангелска Църква и приех Бога в сърцето си. Един месец по-късно изпаднах в дълбока депресия, която трая пет години. Молейки се Богу и търсейки изход от ситуацията, призовавах Неговия мир и се задълбочавах в Божието Слово – Библията.“ – На това му казват протестант.
    А и православните не се занимават с въпроси като „какво всъщност е Бог?“ те просто го приенат. Формулите и пресмятанията са мирянски неща а не божии.
    В заключение от формулите нищо, от вярата не зная колко.
    мисля че съм достатъчно конкретен.

  3. Авторът не е протестант. Той е православен.

    Моля, защитавайте мненията си с аргументи, не с епитети.

  4. От позициянта си на дипломиран физик.
    Гова писание е пълно с глупости от поредния смахнат протестант. Физиката е на ниво, всъщност такава няма някой се опитва да борави с формули от които нищо не разбира.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *