2024-03-28

6 thoughts on “Патрик Смитьойс откри сайт Svobodni.bg

  1. [email protected] Помня те от Гарата и Хотел до левчета та Живях 27 години вьв Берлин!?Точно за това се върнах! Отношението и мечтите!?Но властимащите ме смазана!?Тук вьв Родината та ми!!

  2. Здравейте господин Патрик Смитьойс
    Преkланям се пред Вас и Вашата благородна кауза.
    От 15 години живея във Франция, вече съм пенсионер.
    Бих се върнал в България ако знам , че ще срещна повече хора като Вас а не партизани, хора ителигентни, креативни,честни и обединени от една идея – да направим България желано място за живеене.
    Бон кураж, както казват французите
    Господин – строител
    04/10/2020 CLUSES

  3. Благодаря Ви, че приемате България като своя нова родина и не само на думи, но и с делата си, защитавате най-ценното, което тя има-хората и земята. Благодаря за успешната кампания за защита Трън. От нея знам, че заедно можем да постигнем всичко. Моля ви за помощ в защита на Краище, община Трекляно и с. Злогош, където е дадено разрешение за проучване за добив на полезни изкопаеми. Трябва да направим организация като тази за Трън, тъй като екологична катастрофа заплашва област Кюстендил.

  4. Уважаеми господин Патрик Смитьойс ,прочетох за Вас в списание 8 ,юни 2018г.Силно съм впечатлена от вашето желание да помогнете на България и българите да тръгнат напред и нагоре!От сърце Ви желая да успеете !Споделям напълно вашето виждане за народопсихологията на българите ,все чакат някой друг да ги „оправи“!Бог Ви е изпратил тук,защото будители са нужни в тези смутни времена!
    Оставам с дълбоко уважение към Вас и каузата зад която стоите!
    Надежда Митева,с.Оборище ,гр.Панагюрище

  5. Уважаеми господин Патрик Смитьойс,
    Вчера Ви гледах в предаването Честно казано на журналиста Люба Колезич.
    Благодаря много за Вашето начинание.
    Приемете моя дълбок поклон към Вас и Вашата кауза за България.
    Целувам двете Ви ръце!
    С уважение Т.Найденова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *