Home » Авторски страници, българи зад граница

Още за проекта на Малко българско училище

2017.05.12 Един коментар

В края на април на страниците на Еврочикаго публикувахме материал със заглавие: “Мечтата на Малко българско училище за собствена сграда добива реалност”. В тази връзка и по повод съобщенията за получена подкрепа за инициативата на училището лично от Цветан Цветанов и от партия ГЕРБ (вж. ГЕРБ дарява 20 хиляди долара на българите в Чикаго) се обърнахме по телефона за интервю към Живка Т. Бубалова-Петрова, член на Борда на директорите и директор на Малко българско училище.

.
eurochicago_ss135Чуйте по-долу звуковия файл на интервюто ни с г-жа Петрова, в което ще научите актуални подробности за проекта и за бизнес плана му, както и за предстоящия тази вечер от 19:00 ч. гала-концерт с цел набиране на необходимите средства, който ще се състои в залата на Avalon Banquets в Елк Гроув Вилидж.

(Кликнете върху триълника вляво и изчакайте да се зареди записът. Предварително се извиняваме за не особено доброто качество на звука.)

.


.

15109498_1264843173610509_3897150268770409943_n
.

One Comment »

  • Andrey Nenov said:

    нещо хубаво, нещо българско, нещо с поглед в бъдещето.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.