2024-04-24

3 thoughts on “БККС отдаде почит на Мара Бунева

  1. Както винаги, и тази година ВМРО-Б.Н.Д. отбеляза подобаващо годишнината от атентата на Мара Бунева: h t t p : / / b i t . l y / 2imNixh Този път с унгарски „хайдути“ в патриотарска механа! От ПЛАЧ и МЪКА очите са кърваво червени, муцуните подпухнали, шкембетата разпасани, …. Добре че се е саможертвала Мара Бунева, за да може ДС-Лa*нa Дрангова да осчетоводи македонските хилядарки за „Бог да прости“! Е-е-е, предишните години „честването“ беше по скопски и кумановски механи и със солидни задгранични командировъчни! Но от както Лавров им скръцна със зъби, се налага да се ползват услугите само на софийските кръчмета!

  2. Отвратително е когато охранени и въргалящи се на топло и мазно професонални „патриоти“ в София диктуват на нашите западни съседи какви пламенни българи трябвало да бъдат те.

    Трогателно е когато гладни, мръзнещи и от всички страни притеснявани в Скопйе македонски българи заявяват непреклонно своята вярност на заветите, предадени им от дедовци и баби.- Милен Радев

  3. “…Сутринта бях на ранно посещение на плочата на Мара Бунева край Вардара. Пак казвам – всеки път на това място преживявам една от най-трагичните гледки, които съм виждал. Междувременно ареалът е станал още по-страшен – изкъртили са повече плочи от облицовката, горили са и са почернили по-голяма площ, нахвърляли са бетонни сегменти наоколо… Не мога да си представя град (столичен!) където да се приема за нормално в центъра му трайно да се намира такова отвратително петно.

    Една рана, буквално зейнала в сърцето на днешна Македония, която минувачите, забързани по сутрешните си дела подминават, без да забележат.“ – Милен Радев – „Де Зората“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *