2024-04-19

2 thoughts on “Проф. Слатински: Проблемът на България е поколенчески

  1. Аз никак не мисля че българите имат нужда от морална революция, напротив ние българите имаме нужда от една добре обмислена национално-просветна революия, подобна от тази на възрожденския период. Непострествено след освобождениетони от турско иго или робство, което новите новоизлюпени „либерал-демократи“ соросоиди искат да го наложат като турско „присъствие“ или „съжителство“, българското общество започна да се поларизира първо на русофили и русофоби, следващите последвали години между воините на комунисти и „фашисти“,имайки в предвид че в България никога не е имало фашизам или някаква фашистка идеология но тя се натрапа насила.
    След прословутата „народна революция“,“фашизамът“ е напълно ливидиран, саедно с цялятя будна, здравомислеща национално-прогресивна инелигенция. След Септември 1944 г.в България настъпиха драстични промени в националното мислене, заклеймиха национално-освободителните войни за обединението на целокупния български народ в обща държава за „буржуазни и завоевателни“, отказаха се за покровителтвото на българското население, останало в съседните държави на произвола на съдабата им и над горе от това, новите български управници пряко участват в геноцида извършен срвщу българското население в бивша Югославия и Северна Гърция и подслествията на таси анти-българска политика е очевидна и днас.
    Българския присветен националзъм бе обявен за „фашистки“и имет националист е било сининим на мръсна дума, за сметка на това се гръмко възфаляваше „новия човек“ с образа на интернационализма и „любовта между народите от целия свят“. И така цели поколения българи израстнаха в мелницата на комунистическата пропагадна идеология, младежите растяха без национално съзнание и без родина.
    Затова да не ни очудва факта че близо 3 милиона млади българи напуснаха подината си и заминаха да се реализират в чужбина, те са имали интернационалистическото мислене че са „граждани на света“и така лесно се въоръжиха с нео-либералната мулти-култутна соросоидска идеология.

  2. И продължението на коментара на професора днес:

    ИК има поне 7 недемократични, анахронични, реакционни и дори мракобесни дефекти. Той много грубо противопоставя българските граждани в България и извън България. Струва ми се, че нашите сънародници в чужбина чрез днешната си среща лично с др. ББ се хващат на неговата въдица да излиза вода ненапита от всяка позорна ситуация. Този ретрограден ИК бе приет от собствената Му и покорна до унизителност парламентарна група, въпреки 1001 призива и апели към здравия разум. Сега др. ББ щял бил да се ангажира. Освен това, излиза, че чисто по български, българите в чужбина се борят само за своите отнети права, а за другите брутални посегателства над конституционните права и демократичните свободи да се борят българите в България… Ето как се вкарват в капана, заложен им от ИК, от манталитета и антидемократичността, от които е болна тази коалиция, която е образ и подобие именно на др. ББ. Този реакционен и на места мракобесен ИК, според скромното ми мнение, няма да се приведе във вид удобен за преглъщане чрез сепаративни преговори с др. ББ…
    Николай Слатински

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *