2024-04-19

3 thoughts on “Петиция в подкрепа на гласуване по пощата за българи в чужбина

  1. До БЕЗРОЖДЕНЕЦА: Щом плащам данъци в България, трябва да ми биде осигурен достъп за гласуване! И тзта ви е напълно погрешна.

  2. Не е вярно това, което твърдите, г-не. Има доста страни в Европа, дори в страни, които не са членки на ЕС още, където има и депутати от техните диаспори, за разлика от България.

    А що се отнася до това кой за кого е гласувал досега в чужбина, за БСП обикновено има малко гласове. Най-много гласове има за ГЕРБ, има и за РБ, а дори и за ПФ има гласували в чужбина на последните избори, ако не знаете – има и емигранти, които са гласували за тях.

  3. Интересно е кой е наложил тези права за българите, економически емигранти,напиуснали доброволно България и сега имат „конститутионо право“ на гласуване за определяне на съдбините на останалите наши сънародници в България !?. За куриоз в никоя страна от Европейския Съюз няма такова чудо.
    Най правилното решение на този криворазран закон е да се промени в полза на останалите в България данакопладци, и само те да имат право да определят съдбините си.
    Никак не се учудвам че „коституционите права“са биле наложени от партията столетница, като имала в предвид че неините синове и дъщери, първи ще напуснат и то за дълго време България и би треабвало от растояние да гласуват за техните бащи и дядовци, тоест за партията столетница и по този начин да управляват България за вечни времена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *