2024-04-25

5 thoughts on “Новата „Мис Вселена 2015“ е от Колумбия. Извинете – от Филипините!

  1. Какво е да участваш в конкурса „Мис Вселена“, разказа българската представителка в него – Радост Тодорова, пред bTV.

    По думите на Радост, когато короната била дадена на „Мис Филипини“, всички останали претендентки се струпали около Ариадна, започнали да я утешават. И едновременно с това настоявали победителката от Филипините да се откаже от наградата. „Те я блъскаха, всички бяха полудели. Крещяха й „Отстъпи”, разказа Радост. Заради непристойното си поведение дори „Мис Германия” била дисквалифицирана.

    Българската миска обясни, че „Мис Филипини“ е била скромна, искрена и е заслужавала да спечели. „Когато живееш с тези момичета 3 месеца, ти виждаш кога те играят роля, преструват се или думите им идват от сърцето”, обясни Радост.

    Според нея, Ариадна Гутиерез пристигнала с нагласата, че е сигурен победител и това й личало през цялото време. Била е много нахакана и надменна, разказа още Радост.

  2. Адаш, напиши поне коя е победителката. Стив Харви, също липсва в информацията.
    Доста „българска“ ти е станала новината.

  3. Грешки стават – ето какво съобщават още от Лас Вегас:
    Най-малко един човек загина, а най-малко 37 са ранени, след като шофьорка се вряза с колата си в тълпа пешеходци на известния булевард „Лас Вегас” в едноименния хазартен град. Тежката катастрофа стана в близост до хотел „Планета Холивуд”, където по същото време приключваше най-известният конкурс за красота – „Мис Вселена” 2015, съобщава Ен Би Си. Според Ройтерс загиналите може да са трима.
    Най-малко 7 от ранените са в критично състояние, обясниха от полицията в Лас Вегас. От там още не могат да кажат дали водачката умишлено е вкаралата колата си в тълпата. На жената, която е чернокожа, се правят тестове за алкохол и наркотици. Тя избягала и била задържана в друг хотел, пред който паркирала колата си.

  4. И сега остава някой да вярва, че е грешка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *