2024-03-19

5 thoughts on “Боян Чуков: Ердоган реши да играе ва банк

  1. Който сан си го направи, никой не мже да го направи. Явно мозъчните клетки на ветерана са се изпарили. Слагам точка.

  2. Ветеран от хоремага си, най-вероятно, както го е описал Ботев. Пък за повтарянето на сервираната пропаганда без всякакво обмисляне си има сравнение с едни пернати животинчета от тропиците. Става все по-ясно че целта да не се създават мислещи хора се постига. Немислещия никога не задава неудобни въпроси, само рецитира лозунгите от платените медии. Така е най-удобно на управляващите (които в БГ пък са управлявани от фондацийки, европейски комисийки и комисари, от Голямата Порта, от държавния департамент, пък че и от изкуфелия Маккейн. Ъндърстендваш ли ме бате, или има нужда да се повторя още няколко пъти?

  3. За ветерана.
    Хей момче, не подскачай. Аз само повтарям каквото пишат други. Може да е така, може да не е. Колкото до ветеранството, аз съм български ветеран, а за теб не знам какъв си.

  4. Got Freedom Fries? Спомням си че ги имаше в САЩ точно като ме изпращаха към Ирак, ама подозрително ми напомняха по вкус на френч фрайс… И чак пък Путин фрайс, да не би Харпър пай от рядко щастие да излезе от мода напоследък ;)То виж к’во става значи, падна Абът, падна Харпър, на мамче Меркел й се клати креслото, цялата шърт-фронтинг коалиция главоломно се затрива и остават само неприятните последици от тяхната идиотщина. Пък това за ограниченията наложени на султанчо Ердоган, ти като такъв любтел на „свободата“ да не би да се оплакваш че сега султанчо няма да може да бомбардира кюрдите докато те се разправят с главорезите на Даеш?!?!

  5. Смешни и тъжни паралели.

    За смърта на двеста руснаци и един голям самолет в Синаи Путин не заплаши Египет, нито пък направи нещо значително срещу извършителите от Даеш.

    Заради скочилите с парашут двама руснаци и загубата на един малък самолет Путин изнамери и наложи големи ограничения за турците. Турците не убиха загиналия пилот.

    За навлизането на един израелски самолет и унищожението на всички пътници в югозападна България, преди много години, Израел не заплаши България с нищо.

    Заради политическите игри на Путин сега в Канада стана модерно да се поръчват пържени картофи „Путин“, чийто вкус трае само няколко минути и след това всички забравят какво са яли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *