2024-04-18

1 thought on “Дойче Веле: Това не е нашата Европа

  1. Отнови ни заливат с помията на „политическата коректност„.

    Откъде-накъде най-бедната държава в Европа трябва да поема част от проблемите на т.нар. „бежанци от Сирия“ – негри от Централна Африка, мюсюлмани от Южна Азия, араби от Северна Африка?!

    Всичките тези огромни потоци „сирийски бежанци“ са резултат от бруталната намеса във вътрешните работи на съответните региони и държави. Намеса, осъществена под егидата на САЩ от Великобритания (която сега категорично отказва да сърба попарата, която е надробила – нещо типично за британския стил на поведение), Франция, Германия, дори Италия – спомнете си как вероломно унищожаваха „режима на Кадафи“ – естествената стена срещу наплива на мераклии за лесен живот в Западна Европа.

    Целта на това „преселение на народите“ е много по-дълбоко замаскирана. Наводняването – едновременно на Европа и САЩ – с терористични ислямски елементи е замислено и се осъществява от радетелите на НСР – Новия Световен Ред. Ще започнат нестихващи терористични атаки, които ще дадат повод на властите тотално да наложат „Знака на Звяра“ върху челото и/или дясната ръка на всекиго – уж за предпазване от престъпни посегателства. Така ще се осъществява пълен контрол над всеки един човек – чиповете RFID отдавна са разработени и вече няколко години се поставят – засега експериментално.

    Населението на света, улисано в страстите на плътта – ядене и пиене на корем, преследване на удоволствия, игри и забавления – ще приеме 666 без проблеми.

    Християни, вие сте наясно с тази проблема още отпреди 2000 години – защо не го обяснявате на останалите, и зад дърветата на сатанинската пропаганда не виждате гората?!

    Готвят идването на Антихриста – фалшивия спасител на света – около това се въртят всички днешни перверзии – войни, педерастии, унижаване и унищожаване на единствената създадена лично от Твореца земна институция – човешкото семейство.

    Събудете се!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *