2024-03-19

3 thoughts on “Кои, кого и защо арестуваха на 9/11

  1. Фактите са си факти,но и психическото отклонение на нещастното селянче е факт!?!При това положение не се допринася ни най-малко за изясняване на фактологията и разрешаеане на въпросите. Случаят е с медико-психологическо значение от личен характер,отнасящ се до задаващият въпроси на които си отговаря същият!?!

  2. Недялка, всеки месец вече години наред в София, не само чупят прозорци, но и убиват хора по улиците – с пистолети, пушки, автомати или с коли (вижте Босия защо протестира). Колко пъти повърнахте досега заради подобни убийства? Покажете ми къде и какво сте направили по този повод и тогава ще мога да приема от вас упреците ви за справедливи.

  3. „Формален повод за арестуване“? Когато някой нарочно и демонстративно счупи прозорци на посолство, не подлежи ли деянието му на някакви санкции? Писал „академикът“ обидни послания до редица посолства, те вместо да си вземат белята и да го осъдят за обида, предпочели да не му обърнат внимание, може би от християнско състрадание, а може би от рефлекс за самосъхранение. И като не може по друг начин да се намести в светлината на прожектора, „академикът-юрист-правозащитник“ хваща сопата и започва да чупи прозорците на посолството на Швейцария. Защо на Швейцария? Отговор може да даде само обърканият му мозък. Странно ми е, че редакцията окачествява мълчанието на посолството като „гузно“. Не посолството е пратило някого да чупи прозорците на „академика“, та да е гузно, нали? Прозорците на горкото селянче от бунтовното китно селце? Ще се разплача от умиление и ще повърна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *