2024-04-18

3 thoughts on “Делегати от 16 града в САЩ и Канада на 94-тия годишен конгрес на МПО

  1. Г-н „Селянин“, предаването, линк към което сте сложил, е полезно да се види, но вашият тон и вашите подмятания – не. От самото предаване впрочем става ясно, че някои български ченгета за нищо друго не ги бива, освен да работят за интересите на други държави и на други разузнавания, правейки с днешна дата някакви гръмки телевизионни изказвания, които са хем вредни, хем смешни.

    Моля, впрочем да не се пишат коментари с просташки тон.

  2. ДС-Гъцо триперо препираше милиони безотчетни „агентурни“ по лични сметки в чужбина с Кирето от ПГУ http://tinyurl.com/o8kozle Сега Роско пак препира „почетно“ милиони безотчетни „агентурни“ по лични сметки в чужбина с Марин Райков от РУМНО! Явно българските комунисти и ченгета са хванали за гушата МПО за използването й за „патриотично“ прикритие за мародерството им над българите в самата България!

  3. Всички сънародници, които се намират на 6-ти септември в Детройт или в района на града, могат да се чувстват поканени на среща на посланик Марин Райков с българите в Детройт, която ще се проведе на 6 септември в черквата „Св. Климент Охридски“ в Детройт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *