2024-03-29

2 thoughts on “България между русофилите и русофобите

  1. Другари РУСОФИЛИ, Защо децата ви учат или живеят на запад ? Защо парите ви са в западни банки ? Защо карате Мерцедеси, а не Запорожци ? Защо НИКОЙ НЕ емигрира на изток ? Защо криете, че когато Русия окупира България НАШИТЕ синове ще воюват в Дагестан и Авганистан – докато ВАШИТЕ купонясват на запад ? Защо така аругантно ни лъжите ? ЗАСРАМЕТЕ СЕ !

  2. Лелей. Този господин тук е оставил русофобите да му дишат прахта. Това си е направо случай на параноична шизофрения причинена от омраза към Русия. Нека, макар и да не съм русофил му отговоря на всичките въпроси поне, като лекар.
    Господине, филията, както и фобията са състояния на нарушено възприятие на действителността изкривено от силна емоционална компонента. Всичките ви четиридесет и пет въпроса имат само един отговор. Това е така, защото е нормално и естествено в създалата се ситуация. Вашето възприятие обаче е изключително изострено под въздействие на емоционалната компонента. Всъщност русофила възприема всичко казано от вас, като положително и го приветства. Неговото възприятие също е изкривено. Причината за това е емоционално разстройство много прилично на вашето само че с обратен знак. Ето например вие господине виждате, че всички беди на човечеството се коренят в наличието на света на страна Русия и на русофоби. На вас например ви се струва, че изчезнат ли всички руснаци и територията, на която в момента живеят разпредели ли се между нормалните страни, ще настане вечно благоденствие. Това обаче е една илюзия господине, причинена от емоционално разстройство. Така например един русофил ще ви каже, че Русия продава газ на България по скъпо за да помогне на България. Това също е илюзия. Реалността е, че Русия продава скъп газ на България и на Европа защото може. Излишно е господине да си тровите нервите задавайки си въпроса какво би правил десет метров крокодил във вашият хол. Отговора винаги ще бъде – ами каквото си иска. Така и с Русия. Сам казвате, че тя отделя огромна част от бюджета си за военни цели. Е виждате ли логиката? България господине е малка държава. Тя господине има нужда от любовта на всички ни към нея. Повярвайте ми вашата омраза към Русия съвсем не е любов към България. Тя е само това, което е. Болезнено състояние на духа, което трябва да лекувате. Излекувайте се господине и ще бъдете по полезен на България, когато сте способен да вложите цялата си душа в това да обичате Родината си, вместо да се погубвате мразейки други страни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *