2024-04-19

3 thoughts on “Външно не се смята компетентно за МИР „Чужбина“

  1. Няма нито един разумен аргумент срещу гласуването по Интернет В ЧУЖБИНА. Гласуването по Интернет в България е разбира се много по-спорно. Смесването на двете води до това, çе и в чужбина няма гласуване по Интернет.

  2. Винаги съм си мислела, че трябва да последваме примера на Естония -електронно правителство, електронно администриране, интернет гласуване, но за служещите в МВнР явно „Австрия“ звучи по-солидно. Иначе цял свят се възхищава на естонския модел, но българите винаги сме били комплексари и не върви да изучаваме опита на някакви си там естонци… Къде са те, къде сме ние…

  3. С удоволствие ще напомня, че в групата на старшина Иванов казах, че ние не трябва да очакваме партиите да ни предложат нещо, а НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ГО ПОИСКАМЕ, КАТО ИСКАМЕ И ДО ОПРЕДЕЛЕН СРОК ДА БЪДЕ ИЗВЪРШЕНО, КАКТО И ДА ИМА ОТГОВОРЕН ЗА ТОВА ДЕЙСТВИЕ. Разбира се преразказвам го, защото нямам достъп да донеса копие, но това беше смисъла. Той ме сдъвка, изхрачи и настъпи. Може и да е изтрил написаното от мен.
    Сега се убеждавам за пореден път, че алтернатива няма, НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ НАСТОЯТЕЛНИ, В ГОРНИЯ СМИСЪЛ, ЗАЩОТО СМЕ ЧАСТ ОТ СУВЕРЕНА. Край. А те са нашите избрани изпълнители и трябва да изпълняват нашата воля.
    От горния текст ще цитирам само няколко думи: „…УТВЪРДЕНАТА ИЗБОРНА ТРАДИЦИЯ…“ Другари, верно е, че сте некомпетентни в МВнР за законодателството. Но имате ли памет поне? Нали ТРАДИЦИЯТА ДА СЕ СЧИТАТ ЗА ШПИОНИ И ВРАГОВЕ НА НАРОДА БЪЛГАРИТЕ ЗАД ГРАНИЦА Я СЪЗДАДЕ ДС НА БКП, ЗАТОВА И „ТРАДИЦИЯТА“ Е СЪОТВЕТСТВАЩА.
    Докога ще ни мерите с техния аршин, другари?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *