Home » Е-Списание

Donations (Дарения)

2014.11.01 Няма коментари

Щом сте попаднали тук, значи, че вероятно сте от хората, които са решили да подпомогнат нашето издание…

––––––––––––––––––––––

Приятели и читатели, които искат да подкрепят нашето издание, може да направят дарение по следните два начина:

1.)  През банковата сметка (за дарение в български лева):

BIC:    CECBBGSF
IBAN    BG78 CECB 9790 10C7 5735 00
Central Cooperative Bank
.
2.) През системата за онлайн разплащане ПейПал

Чрез натискане на бутона Donate за дарения по-долу ще преминете на защитената страница на PayPal Merchant ID: [email protected]. Там ще може да направите дарение чрез кредитна или банкова карта, или чрез Вашия PeyPal акаунт. Това е почти същото, както и да купите нещо от сайта ни – ако имате въпроси, вижте още обяснения ТУК или ни пишете на редакционния имейл, който ще намерите ТУК.
––––––––––––––-*Чрез бутона за дарения на редакционния Пей Пал акаунт, както и чрез посочената банкова сметка по-горе, можеха да се правят дарения и за издаването на книга с творбите, влезли в специалната литературна рубрика на Еврочикаго през 2016 г. 

.

Eurochicago.com е издание, което от началото на 2004 г. повече от десет години се прави на доброволни начала (повече подробности за него може да научите ТУК).

До средата на 2014 г. изданието разчиташе единствено на собствени средства. Умишлено не сме търсили и получавали финансова подкрепа от никоя фондация, организация или частен спомоществувател. Отказахме се дори и от рекламите на Гугъл, за да не бъдем упрекнати, че имаме някакви материални интереси. Нещо повече – винаги сме се старали да подкрепяме и спонсорираме добрите начинания, и то не единствено в Чикаго.

С усилията на неголемия си екип изданието се опитва да бъде в услуга на истината, справедливостта и търсенето на адекватна мяра по всяка една от темите, които засяга. За това време сайтът ни е имал много повече посещения и читатели от населението на България.

От началото на м. юли 2014 г. за първи път започнахме да публикуваме РЕКЛАМА в нашето издание. В момента ПРЕДЛАГАМЕ рекламно място (ценовата листа може да намерите тук) и ТЪРСИМ рекламни агенти при отлични условия (за условията прочетете тук).

.

Изданието ще съществува дотогава, докогато има нужда от него и докогато Вие го подкрепяте.

По-долу виждате банери и лога на нашия сайт, които може да използвате при нужда.

eurochicago_logo2014_jpg
.
Eurochicago_banner_noFlash

BGevents

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.