2024-04-18

5 thoughts on “ГД БОПП до комисаря по околната среда в ЕК

  1. Според чл 190 от Наказателния кодекс всяко набедяване пред орган на властта е престъпление. Тоест ако един сигнал не можеш да докажеш престъплението на Асарел например, тогава Асарел може да ме осъди, тоест със сигурност ще ме осъди.,Драги Разгромчо, ако имаше и малка лъжа в това което пиша сигурно от затвора нямаше да изляза. Затова неща се твърдят само с факти и документи.

  2. КОнстантин ако лъже, тогава защо Басейнова дирекция също констатира замърсяване? Вие от Асарел и приятели, все някой друг ви е виновен.
    Асарел да си поеме отговорността и да даде позиция по констатациите на Басейнова дирекция Пловдив. Не всичко е пари, приятели. Има и болести.

  3. Клети ми анонимни приятелю, газпромчо, лесно е да обиждаш и да набеждаваш хора, които не се страхуват да пишат името си под документи до институциите. Така като се криеш и злобееш си доста жалък.

  4. Ха ха ха, радвам се когато престъпниците изпадат в бяс. Да вашето време свърши уважаеми престъпници олигарси. Аз работя с точна наука и с документи. Четете какво пише в доклада на Басейнова дирекция Пловдив –
    „Пробите от р. Панова, р. Свинарски дол и р. Асарелска след производствената площадка на „Асарел-Медет” ЕАД показват сериозни отклонения по показателите мед, манган, цинк и желязо, а в някои пунктове има и превишени стойности на кадмий и живак. Биологичният мониторинг по показателя „дънна макробезгръбначна фауна”, както и липсата ни установени живи клетки от фитобентос в тези реки показва много лошо състояние, което означава, че водите са ТОКСИЧНИ!. “
    и ТАКА Е ЗА ВСИЧКИ ПРОБИ ВЗЕТИ ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2014Г., НЕ ЗА ЕДНА ПРОБА, А ЗА ВСИЧКИ! Това доказва че Асарел извършват екологичен геноцид над хилядното население.

  5. Защо обръщате внимание на този луд човек, който разбира от екология колкото свиня от кладенчова вода. Вижте т.нар. доказателства в Bluelink.net
    В становищата пише, че в предприятието няма проблеми със съоръженията и технологията. А от ЕК в прав текст се казва7 „Дичев, гледай си работата“. За зеления рекет почивен ден няма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *