2024-03-28

3 thoughts on “Предизборна анкета на Еврочикаго: Отговорите на Реформаторски блок

  1. Ледът се пука господа съдебни заседатели! ДСБ по времето на Костов искаше да забрани на българите в чужбина да гласуват извън дипломатическите представителства (дори Атака не бяха отишли чак до там). Каква промяна! РБ подкрепя МИР чужбина?

  2. Хм, яааа да видим, там имаше в агендата едно въпросченце от сорта (преифразирано) на:
    “ На какво смятате се дължи извънредно високата избирателна активност на гласоподавателите с турски етнически произход от региони извън България, за които това досега не беше типично, напр. региони в Полша ?“

    Та кой го пропусна това въпросченце без да смята за редно да даде каквито и да било по-нататъшни обяснения на широката публика ??????

  3. Впечетлението е, че отговорилия на анкетата смята емигрантите за българи все още живеещи в България. Обещай им всичко което те искат и после ги яхай на воля. Всъщност горното интервю не се отличава много от едно изказване на Бареков по телевизията, в което той обещаваше на миньорите намален работен ден, пенсии осигуровки до небето стига да гласуват за него. Очевидно е че тук не се залага на интелигентния избирател а на умението да се обещава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *