2024-04-23

4 thoughts on “Евгений Михайлов: Костов е най-добрият продукт на Луканов и БКП

  1. Такива, като Евгени Михайлов са дълбок срам за българската нация!

  2. Евгени, всичко, което си написал за Иван Костов е АБСОЛЮТНО ВЯРНО!!!
    Още много може да се добави за КОМУНИСТИЧЕСКИЯ му произход и за политиката, която правеше в интерес на РУСКАТА и БЪЛГАРСКА , КГБ/ ГРУ/ ДС НОМЕКЛАТУРА!!!
    Не мога обаче да си обясня твоята привъзаност и подкрепа за Борисов и ГЕРБ!?
    Нима не разбираш, че огромното мнзинство в ГЕРБ са бивши КОМУНИСТИ и ЧЕНГЕТА, или тяхни деса и роднини? А някои от тях и с КРИМИНАЛНО МИНАЛО!
    А имали бивши КОМУНИСТИ и бивши ЧЕНГЕТА?
    Надявам се сериозно да се замислиш и ПРЕУСМИСЛИШ изявите си в тази посока?

  3. Евгении ти си от тези, и да го запомниш. Що е то Гербер? Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор, фризьорка, чистачка или прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на „твърда ръка“ и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази с явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледен и отблъскващ външен вид, липса на елементарен стил, възпитание и навици – и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари. Идеален слуга на БКП – такъв, какъвто е бил и баща му или майка му.“

  4. Костов е политик и държавник надраснал с няколко класи останалите в България. Спомняме си какво беше при Лукановата зима, след това през 1996г. И в двата случая Костов изведе държавата от блатото!! Не става ясно кой е Евгени Михайлов и какво е направил за България, в сравнение с Костов, когото така енергично оплюва??!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *