2024-03-19

7 thoughts on “Григор Лилов: България се продава с официална дипломатическа инициатива

  1. I really don’t be aware of generate income appeared right here, nevertheless i considered this specific send appeared to be good. I can’t identify what you do however definitely you are likely to a well-known digg discover currently. All the best!

  2. I’ve learn a number of perfectly material here. Definitely value book-marking with regard to returning to. We shock the amount attempt you placed to really make the almost terrific educational internet site.

  3. We appreciate you another great write-up. In which more may perhaps any one wardrobe sort of data ordinary excellent manner of writing? I own a speech in a few days, and I am in the seek out this sort of details.

  4. Наистина се вързва с пророчествата на Слава Севрюкова. Добре е да се прочете книгата за пророчествата и или да се потърсят в интернет.
    Аз лично смятам, че обсъждането и предлагането на такъв район е национално предателство и политиците участвали в това деяние трябва да получат доживотен затвор!

  5. Aз не мисля на 100%, че той ей тъй си пише само да се забавлява, защото съм чела предсказанията на Славка Севрюкова инещата много се връзват.а този Наско много ми прилича на платен драскач.

  6. Григор Лилов беше любимият „писач“ на Мутрата от ДС – Димитър Иванов. По същото време, когато той маскареше Борисов започнаха да излизат книжлета под формата на парцали, но ефектни заглавия и снимки на корицата: СИК и Бойко; ВИС и Бойко; СИК-ВИС и Бойко. Разбира се „журналистката“-любовница на Васил Илиев и тя се включи в тази помиярска рапсодия и „разкриваше“ тайни от кухнята на мутренските времена. Често завържваше откровенията с „а там ги чакаше Бойко“ и там се видя Бойко ……. Всичко това целеше: отклоняване вниманието от масовите разстрели на мутрите на ДС-ГРУ и разбира се маскарене и вкарване в кюпа на Бойко Борисов. Та какива ми ти работи за Григор Лилов ……

  7. Напоследък се наслушахме на Национални „каузи“ и на Национални „заплахи“. Григор Лилов си ги дрънка такива от години. Просто „удря едно рамо“ на Премянов по национално-отговорна линия. Григор Лилов беше единственият „писач“, който дрънкаше и пишеше за „проекта на ДС – Борисов“. Никой друг не можа да се добере до тази „сакрална тайна“ ….. само Григор Лилов я беше открил и системно ни облъчваше с нея. Имаше ефект – всички мутренски вестници на Мама Пееввска, на „медията“ СКАТ и цензурираното TV на Цветан Василев-Бареков само това дрънкат …… Накратко – свободни съчинения на един журналист. Да не забравяме, че Сидеров също е журналист и Бареков също е журналист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *