2024-04-24

7 thoughts on “Реч срещу империята на ТИМ и партийните групировки

  1. Точно пък „Зелените“ са виновни за трагичния край на това момче! Абсолютно съм убеден в това! Видяха се не един и два клипа, на които се вижда как сподвижници на тази псевдо партия казват на Пламен да вика именно това, което с истеричен глас вика и лидерката на „Зелените“ във Варна – Калина Павлова(която също си има сериозни икономически интереси в тоя град, заради които така диво се „бори“ срещу всеки, който може да и развали плановете!). Това бе жалък опит „Зелените“ да натрупат точки в предизборната кампания, в която се провалиха толкова, че чак и един процент не взеха за държавна субсидия! А какви ли отчаяни опити не направиха да се докопат до тая субсидия – викаха, лъгаха, плашиха и насъскваха обществото. И Пламен излъгаха! А когато стана неудобен го пожертваха за „каузата“ и използваха дори и това! Не се лъжете, българи! Хубаво вижте кои са тези, които искат да ви управляват и манипулират!

  2. Е , добре ! Колцина са готови да загубят всичко ? Много мъже се смятат за куражлии но колко са които могат да „последват“ ПЛАМЕН !? Защото в борбата с ТИМ ще има много загуби , тук ще се намеси и прекрасната ни правосъдна система .Загубите ще бъдат много лични , а атаките от най-неочаквани места.Ще бъдат атакувани не само лично учасващите а и техните близки.

  3. АКТИВЕН БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ!
    Имам друго предложение – не пасивен бойкот чрез негласуване, а активен бойкот! Чрез гласуване, но не с бюлетина, а с българското знаме и надпис „За Гражданско общество!“. При броенето на бюлетини лесно ще проличи бойкотът – според броя на невалидните бюлетини. Особено ако те се различават драстично от партийните фермани!
    Тогава нека „партийците“ да обяснят наличието на 75% невалидни бюлетини и легитимността на изборите!

  4. Естественото продължение на протестите, които политиканите измамиха чрез избори без избор, е бойкот на самите избори…

    https://www.facebook.com/events/150829438413989/….

    [caption id="attachment_64320" align="aligncenter" width="309"]Избори 2013 Избори 2013[/caption]

    .

  5. БОГ ДА ПРОСТИ ПЛАМЕН ГОРАНОВ ! ТОЙ ПРЪВ ИЗВИКА „ ДОЛУ ТИМ“. НЕКА ВСИЧКИ СЕ ПРИСЪЕДИНИМ И ДА ИЗВИКАМЕ – „ДОЛУ ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ, ДОЛУ ВАСИЛ БОЖКОВ – ЧЕРЕПА, ДОЛУ БРАТЯ ДОМУСЧИЕВИ, ДОЛУ НИКОЛАЙ ГИГОВ, ДОЛУ ТОДОР БАТКОВ, ДОЛУ КРАСИМИР ГЕРГОВ, ДОЛУ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА, ДОЛУ ДИМИТЪР ИВАНОВ – ГЕСТАПОТО, ДОЛУ КРЪГА „МОНТЕРЕЙ“, ДОЛУ БЪЛГАРСКАТА ОЛИГАРХИЯ, КОЯТО Е ВИНОВНА ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ В БЪЛГАРИЯ !“.

  6. Няма друг изход за спасение на България, освен помитавено на съществуващият политически режим. За тази цел 3-ти абзац от Преамбюла на Всеобщата декларация на ООН за правата на човека е признал правото на бунт като легитимен метод за защита и спасение на обществото от тиранията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *