2024-04-18

4 thoughts on “Геноцидът над българите. Официално ратифицирано дело на българската власт. Одобрено от бюрократите в Брюксел

  1. 31. watchtowerman
    „Но той никога не е прилаган. Ни по времето на Луканов, ни след него. Защото в него се държеше сметка за оцеляването на населението. Затова бе приложен моделът на Голодомора,“
    –––––––––––––––––––––––
    Това е новата стратегия на политическа мафия в България от всички цветове начело с червената БСП, да оправдае делото си по прилагане 23 години на Плана ран Ът
    Първо си изяснете какво се цели с плана Ран Ът и след това отричайте или сочете някаква си Глодомора като виновник, сиреч „виновник“ без име плът и кръв- неизвестен престъпник
    Плана Ран Ът вкарва неолилбералния американски икономически и обществен модел, което значи, че държавата трябва да стане ЧАСТНА 100% в икономиката и социалната сфера. И това ще стане с масова ПРИВАТИЗАЦИЯ на държавната собственост.
    Плана Ран ъг се е изпълнявал 100 % до сега от всички управлявали през прехода партии. БСП го започна като прие неолибералната идеология и захвърли старата марксическа идеология на БКП. БСП си е чисто нова партия и идеологически няма нищо общо с БКП. После БКП роди всички останали ЕТ корпоративни партии собственост на олгарси по свое подобие и с даден от БСП начален бизнес капитал. Всички партии са извършвали масова приватизация, като до сега почти превърнаха България в 99% частна държава на шепа криминални елементи и продължават приватизацията до дупка. Бат Бако като най млад клан на мафията намери трохи на държавната трапеца, за това започна да приватизира въздуха, слънцето и небето на българите.

  2. Фактите в материала са верни, но изводите калпави. Правени са от съвременен български интелигент, който познава само“американски ценности“ и за „европейските нищо не знае“. Пак виновни за геноцида в България били евробюрократите в Брюксел, понеже седели от страни и наблюдавали безразлично? Ами ЕС е икономически съюз на 100% суверенни нации, за това Европа има правилото „всеки сам да си оправя двора“, в противен случай ще се отчете за“намеса във вътрешните работи на суверенна страна“.
    Спомням си когато България влизаше в ЕС, бюрократите в Брюксел открито заявиха ,че България няма съдебна система и трябва да направи големи реформи в нея. Тогава наш Янаки Стоилов обяви, че това е „намеса във вътрешните работи на България“, обиди се човека, че се критикува съдебната система, която БСП е заложила 1990 г в конституцията ни.
    В Европа на сувренни нации,където от 60 години войната е заменена с мира и демокрацията, единсвен фактор за разстеж и свобода е НИВОТО НА ЕДМОКРАЦИЯ.
    Всичко зависи ОТ ПОЛИТИЦИТЕ на една страна. Ами що този геноцид не се случи във Финландия или коя друга страна от северна и средна Европа, па се случи в България? Щото страните от северна и средна Европа са развит демокрации и упражняват“реална демокрация“, а реалната демокрация ражда само НЕподкупен и НЕпродажен политически елит, който работи само за интересите на обществото и държавата и спира враговете на нацията още на границата. Ето такъв елит има Финландия и за това там не се случи геноцид, там обществото е БОГАТО и джобовете на гражданите пълни.
    Всеки в Европа знае ,че България има най продажния и корумпиран елит в Европа, който не се е спрял да върши геноцид над народа си вече 23 години. Но този елит се избира от негово величество- ИЗБИРАТЕЛЯ, със неговото СЪЗНАНИЕ. Щом съзнанието на българите е ниско и си избират политици по външни белези, без да гледат делата им и на партиите им във властта, то така дават доброволна властта в ръцете на политиците си да вършат геноцид над тях. Финландските избиратели никога няма да изберат политик по външни белези и дори с едно петно на ревера си, за това там няма такива политици, които да вършат геноцид срещу народа си.
    Българинът продължава в 21 век да си няма представа“ от демокрация“, та камо ли от „реална“. За това и корупцията му е до небесата, елитът краде парите на данъкоплатеца и пушек се вдига, народът обеднява всеки божи ден и е стигнал по стандарт до екзистенц- минимума на Европа. Д.А.

  3. А знаете ли какво представлява българското правосъдие – дали система за налагане на справедливост, или такава за съзаване и поддържане на взаимоотношения роб-господар (роби са бедняците, а господарите купуват „правосъдие”, което им осигурява още по-силен натиск над робите)?!…

  4. Ето някои коментари под оригиналната публикация на WATCHTOWERMAN:

    2. estirbg – ГОЛЯМ СРАМ и НЕВИЖДАН ПОЗОР!
    ТРЪГВАМ СИ ОТ БЛОГА ТИ, ПРИЯТЕЛЮ, УЖАСНО ПОДТИСНАТА!
    МАЙ САМО СПАСИТЕЛЯ ТРЯБВА ДА ЧАКАМЕ, ЗА ДА НИ ДОНЕСЕ ИЗБАВЛЕНИЕ – ВЗОРЪТ НИ НЯМА ЗА КАКВО ДА СЕ „ЗАКАЧИ“- НИТО ЗА БЛИЗКОТО, НИТО ЗА ДАЛЕЧНОТО БЪДЕЩЕ…

    3. watchtowerman – estirbg,
    благодаря за искрено изразените ти чувства. Това говори за жива съвест. За разлика от много други, които са изгоряли и затова са способни да вършат всякакви чудовищни мерзости. Много бих искал за този геноцид да знаят нашите братя и сестри в Господа на Запад, за да са наясно с ИСТИНСКОТО положение и у нас, но и за родните си бюрократи в Брюксел. Страховете ми са, че в България се обиграва моделът, по който ще се трансформират обществата и на Запад… Европа се превръща в Нов Вавилон, и християните на континента и по света трябва да имаме една обща борба срещу това ново Безбожие.

    21. анонимен – Янко, Янко…
    не си мисли, че си свестен, щом като те считаме за луд 🙂

    29. анонимен – планът Ричард Ран
    планът Ричард Ран в действие.

    31. watchtowerman – Луканов поиска написването на доклада „Ран-Ът“.

    анонимен написа:
    планът Ричард Ран в действие.

    Но той никога не е прилаган. Ни по времето на Луканов, ни след него. Защото в него се държеше сметка за оцеляването на населението. Затова бе приложен моделът на Голодомора, системата на комуноидите. Както прибраха собственноста на дребното селячество и градското население през 1945-47, така прибраха и обществената и държавна собственост след 1989, за да я превърнат в ЛИЧНА – по пътя Голодомора.

    ( За Гладомора вж. http://bg.wikipedia.org/wiki/Гладомор )

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *