2024-03-19

11 thoughts on “Защо съм против гладната стачка на физика Котев

  1. А какво се очаква да направя – да си ритна трудовата книжка за няма нищо? Има си хора които решават кое може да е публично, аз моята работа съм я свършил.

  2. \"Белгийската полиция в четвъртък изгони българина Георги Котев, който беше започнал гладна стачка в палатка опъната пред Европейската комисия (ЕК), обвинявайки EС, че нехаел за нестнадартно ядрено гориво, доставяно от Русия за АЕЦ Козлодуй.

    Междувременно, говорителка в ЕК отхвърли обвиненията на Котев като “неверни”. “Изгониха ме по най-груб начин, псуваха ме на английски, отказаха да се легитимират”, оплака се Котев (45 г.) в телефонен разговор с ВАЦ от място в Белгия, което отказа да уточни.\"

    http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=545769

  3. За съжаление трима различни програмисти пробваха, но не успяха да покажат кирилицата от стария сайт – ето:

    https://www.eurochicago.com/archive/

    Английската част се чете, а руската и българската не 🙁

    Иначе форумът си седи и до ден днешен – виж (там Котев е с никнейм кути) :

    https://www.eurochicago.com/archive/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=3322&forum=20

    По написаното не ми изглеждаш да си учен. Човек на науката не би се изразил така когато го питат за конкретни доказателства, факти и мнение:

    Куку said: Що се отнася до доказването – това което ми е било работа съм го доказал.

    Нататък е безпредметен разговорът Ви с мен. Нямам време за празни приказки. Доказвайте се другаде и други му.

  4. Do Kuku

    търси повод да обяви че съответния човек е от „ядрената мафия“.

    A tova ne e hubavo. Nalu drugarju Kuku. Ne e hich hubavo da se otvaria vaprosa za iadrenata mafia che ot tam moje da izskochi ia lika na Goce sirishtnikov, ia na R Ovch ia na nekoi drugi drugarE…

    Nal’tai…

  5. Ами отвори си стария сайт и виж какво съм му писал на Котев и той какво е отговарял – мисля че въпроса защо пиша анонимно няма да си го задаваш. Що се отнася до доказването – това което ми е било работа съм го доказал. Въпроса е, че Котев не чете какво му се пише, а кой го е написал и търси повод да обяви че съответния човек е от „ядрената мафия“.

  6. към Алекс-като си такъв отворко-отвори си речника и тогава коментирай/WONT/

  7. Куку, Пинко и още един имаше, помня ви още от стария сайт.
    Ако аз бях добър специалист, както вие твърдите отдавна да съм го разбил Котев и пари да съм получил. За тия 2 години 20 пъти можехте да си предложите на ръководството на АЕЦ своите услуги и хонорар да получите.
    Макар че упоритостта, с която го преследвате, въпреки че той престана да ви обръща внимание предизвиква у нас страничните наблюдатели, че действително май сте получили парички, но под масата. Защо ще ви е да се плювате с него тогава тук и по форуми? От мазохизъм?
    Ако пък сте честен човек, но искате да останете анонимен, вземете и си направете нов имейл и с него се свържете с Котев, докажете му че греши – за какво му е да иска съд, ако знае, че ще го загуби. А Котев именно това иска – АЕЦ да заведе дело срещу него. Ако ръководството на АЕЦ бе сигурно в правотата си дали до сега адвокатският им колектив щеше да блее?
    Въпроси могат да се задават до утре, но никой до сега не се е опитал да отговори.

  8. „Защо ли до днес никой от нашите големи авторитети (не говоря за големи началници) не излезе с името си срещу него?“
    Ами ако сте забелязали, всеки застанал с името си е получил от Котев куп не особено цензурни епитети, включително и докато публикуваше на този сайт. Отделно реакцията му на съвсем смислени забележки, макар и анонимни, си беше в същия дух – порой от обиди… съжалявам, но няма как да си напиша името в тази ситуация. Където е трябвало съм го написал, това че Котев не е намерил материала си е за негова сметка.

  9. Алекс, писал ли си плакати, рисувал ли си букви? Знаеш ли какви глупости се получават понякога – объркват се букви, пропускат се. ЗКПЧ-то един път ми даде 1 ден арест за объркан надпис. Изложил съм го бил пред началството.

  10. Не знам колко му е IQто на гн. Котев ама „иска“ на английски се пише WANT а не WONT … ако си оправи плаката хората може да го вземат и по-сериозно.

  11. Не знам дали Георги Котев ще постигне нещо с гладната си стачка. Дали би успял да трогне някого по този начин, включително и европейските чиновници. Много хора в България специално, впрочем, не знаят, не са чували нищо за него и за неговата самотна битка (само в някои сайтове спорадично са се появявали, струва ми се, информации за него).
    Ако не дай Боже, нещо му се случи, нещо по-крайно и трагично, може би ще се вдигне някакъв шум (но и това не е гаранция, че смисълът на неговата кауза ще стане известен на повече хора). Надявам се да си остане жив и здрав, и да не залага живота си на карта, защото, каквото и да стане във връзка с казуса за горивото, което се използва от АЕЙ – Козлодуй, сам човек не може да „изгребе планитата с лъжичка“, но това, което знае за „планината“, не бива да си отива, още по-малко – да си отива животът и потенциалът му.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *