2024-04-26

5 thoughts on “Българското знаме се развя над Чикаго!

  1. Живея в Южна Флорида,и мечтая да видя такова посрещане на Нациохалният ни празник и тук.Консулството е Чикаго та може да се организират такива празненства.Хареса ми думите които казва консул Валентин Дончев: Без този празник вероятно в нашата история не би имало други празнични дни:
    Хубаво,че го има 3 март та ни има и нас като Българи.
    Илчо Николов

  2. moi blizki v Portugalia, Ispania, Garzia , Belgia – колко по-богата би била Б-я ако всички се върнеха …

  3. Катерина, благодаря за добрите думи, но според нас най-много адмирации заслужавате вие от „Хоро“, „Хорце“ и отаналите танцови групи, както и учителите от българските училища в Чикаго, а и всички, които успяват дори в тези трудни времена, да дарят нещо от себе си за другите.

  4. Kazano po nashenski-BRAVO na sem Stamatovi- vie ste vinagi na tochnoto mesto na tochnoto vreme. Chrez tozi sait mnogo moi blizki v Portugalia, Ispania, Garzia , Belgia i BG yznavat za nas i nashiat wivot tyk.Ne minava den v koito i az po nekolko pati da nadnikna da vida kakvi sa novinite….I az vchera bex na zeremonita, s nashiat kolektiv, ansambal Horo….Do sega ne sam pisala na sega vi kazvam edno golemo BLAGODARIA za vashiat trud, blagodaria i na Maria za xybavoto klipche, badete zdravi i wivi

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *